Slovensky | Anglicky | Audio/Text/Obrázok |
Vyrobené v spolupráci s jazykovou školou
|
||
* | ||
PREVERENIE NAUČENÉHO |
||
bravčové mäso | pork | |
bravčové mäso | ||
hovädzie mäso | beef | |
hovädzie mäso | ||
hus | goose | |
hus | ||
hydina | poultry | |
hydina | ||
jahňacina | lamb | |
jahňacina | ||
kura | chicken | |
kura | ||
losos | salmon | |
losos | ||
mleté mäso | minced meat | |
mleté mäso | ||
morka | turkey | |
morka | ||
párok | sausage | |
párok | ||
saláma | salami | |
saláma | ||
slanina | bacon | |
slanina | ||
šunka | ham | |
šunka | ||
teľacie mäso | veal | |
teľacie mäso | ||
tuniak | tuna | |
tuniak |
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |