Vytvorené: 19. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme a postup: 600 g očistenej bravčovej panenky osolíme a posypeme steakovým korením. Takto pripravené mäso opečieme z každej strany a vložíme do rozohriatej rúry na 5 minút. 200 g sušených dubákov obaríme vodou. Na masle si pripravíme svetlú zápražku s hladkou múkou, ktorú zalejeme 3 dcl mlieka a 2 dcl smotany na varenie. Takto pripravenú zápražku privedieme do varu a pridáme dubáky. Dochutíme hubovým korením a soľou.
Knofľa: 6-8 pečív si nakrájame na kocky. Jedno vajíčko, 2 dcl mlieka, petržlenovú vňať, soľ a dve lyžice hrubej múky vymiešame na hmotu, do ktorej pridáme nakrájané pečivo. Takto pripravenú masu si vyformujeme na knedľu a zabalíme do plátenej utierky. Varíme vo vode 20 minút.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |