Vytvorené: 20. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: vriacu vodu, rozotrený alebo na drobno nakrájaný cesnak, za malú lyžičku masti, majorán, prípadne 2-3 zemiaky.
Postup: cesnak, masť a majorán si pripravíme na tanier a zalejeme vriacou vodou, prípadne vodou, v ktorej sme uvarili 2-3 nadrobno pokrájané zemiaky. Táto polievka sa jedávala na raňajky s chlebom.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |