Pridajte sa :)

Vytvorené: 07. 10. 2013 Tlačiť

Množstvo poznatkov, ktoré sa Encyklopédia poznania (EP) snaží obsiahnuť, vyžaduje vynaloženie nemalého úsilia predovšetkým pri tvorbe článkov. Žiaľ, kapacitné možnosti autorov (najmä časové) nie sú neobmedzené. V prípade, že máte chuť prispieť k obohateniu EP a odpoviete aspoň na jednu zo šiestich, nižšie uvedených otázok, slovkom „Áno“, napíšte nám. Ak sa budete podieľať na tvorbe EP, vaše meno iste pribudne do článku Autori. Podľa typu spolupráce môžete, samozrejme, získať i ďalšie bonusy.

• Viete dobre anglicky, nemecky alebo rusky?

E-mailom vám zašleme videá, ktoré obsahujú dialógy v jednom z uvedených cudzích jazykov. Od vás očakávame preklad do slovenčiny zapísaný v programe Word.

• Dokážete rýchlo a bez preklepov písať na klávesnici?

Poštou alebo e-mailom vám zašleme texty. Od vás očakávame bezchybné prepísanie do slovenčiny v programe Word.

• Myslíte si, že máte mikrofónový hlas a ste z Bratislavy, Malaciek alebo blízkeho okolia?

Zašlite nám akýkoľvek text, ktorý ste narozprávali. Ak sa naši odborníci zhodnú, že váš hlas skutočne príjemne znie, ponúkneme vám možnosť narozprávať texty pre EP. Potešíme sa, ak nám zašlete text narozprávaný nielen v slovenčine; ale aj v angličtine, v nemčine alebo v ruštine. Chceli by sme totiž, aby v budúcnosti k väčšine našich cudzojazyčných testov a slovníkov jestvovala i nahrávka.

• Umelecky tvoríte? Píšete? Fotografujete? Maľujete?

Radi podporíme začínajúcich umelcov. Zašlite nám vaše fotografie, vaše básne alebo poviedky, fotografie vašich diel (obrazov, koláži, plastík, sôch…). Ak sa naši odborníci zhodnú, že máte talent a vaše diela si zaslúžia propagáciu, nepochybne sa bezplatne objavia na našej stránke spolu s vaším stručným životopisom. 

-Objavili ste na Internete obrázok, ktorý urobí náš článok zrozumiteľnejším alebo príťažlivejším? Zašlite nám ho, pridajte jeho internetovú adresu a my ho radi publikujeme. Vopred ďakujeme. 

-Našli ste v texte článku chybu? Upozornite nás na ňu. Ideálne je napísať nám o nej do okienka s názvom Poznámka pre autora umiestnenom v pravom stĺpci našej stránky.

Často kladené otázky 

Podmienky používania

Hodnotenie užitočnosti článku:


    Umela inteligencia Novy narodopis Teoria poezie 3D-tlac Arduino Nove rekordy Prudove chranice Robotika Priemysel 4.0 Dejiny Slovenska do roku 1945 ang_znacky_fluidsim LOGOSoftComfort Novinky Historia elektromobilov Free e-kurzy Elektrina pre ZŠ Druhá svetová vojna Cvičebnice O troch pilieroch EP je spat Prehlad Fyzika Prehlad Informatika Ako sa učiť a ako učiť Dejiny sveta

     

    · Simulácie z fyziky 
    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť


    Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady