Autor: Dimana Ivanová, Marin Nikolov
Korektor: Nadežda Poláková
Vytvorené: 03. 05. 2015 Tlačiť
Potrebujeme: 600 g mletého bravčového mäsa (z hrude), 400 g mletého teľacieho mäsa (z krku), 1 dl vody, 3-4 zelené vňate mladej cibule, ½ vňatky petržlenu, štipku čubrice[1], 5 g korenia, 20 g soli a olej.
Postup: z pripravených surovín vyrobíme zmes, z ktorej vytvarujeme valčeky. Tie pečieme v oleji na panvici alebo pripravíme grilovaním. Podávame s opekanými zemiakmi. Ak namiesto valčekov vytvarujeme zo zmesi placky, hovoríme o kjuftetách.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |