Vytvorené: 28. 08. 2016 Tlačiť
Pripravuje sa z hovädzieho alebo jahňacieho mäsa, no veľmi často sa používa aj kuracie alebo morčacie. Pečie sa na horizontálnom rotačnom grile, no u nás ho pripravujú už skoro všade na vertikálnom. Najčastejšie sa podáva v tureckom chlebe s omáčkou a čerstvou zeleninou (paradajky, cibuľa, kapusta, uhorka a iné). No, namiesto chleba sa môže podávať aj s hranolčekmi alebo ryžou. Na Slovensku sa najčastejšie podáva v prepečenej chrumkavej žemli.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |