Vytvorené: 17. 08. 2014 Tlačiť

Mokrý vzhľad

Kvalitné kávové zrná majú mať mokrý, mierne mastný vzhľad. Maximálny chuťový zážitok, bohatý na arómu a buket, získame použitím čerstvo pomletej kávy. 

Skladovanie

Nepriateľmi kávy sú vzduch, svetlo, horúčava a vlhkosť. Kávové zrná uchovávame v chlade vo vzduchotesnej kameninovej alebo sklenenej nádobe. 

Ako dlho vydrží?

Káva vydrží čerstvá štyri týždne  zatvorená vo vákuovom obale, o čosi kratšie po otvorení vsypaná do vzduchotesnej nádoby, pomletá iba pár hodín. 

Vždy s vodou

Kávu podávame v predhriatych šálkach z porcelánu alebo zo skla, pod ktorým nesmie chýbať  tanierik. Spolu s kávou servírujeme pohár pramenitej vody, teplé mlieko, cukor. V kaviarni by sme mali vždy dostať aj nádobu s horúcou vodou.

Partnerom pri výrobe článku bola kaviareň Café Mokka.

Hodnotenie užitočnosti článku:


    Umela inteligencia Novy narodopis Teoria poezie 3D-tlac Arduino Nove rekordy Prudove chranice Robotika Priemysel 4.0 Dejiny Slovenska do roku 1945 ang_znacky_fluidsim LOGOSoftComfort Novinky Historia elektromobilov Free e-kurzy Elektrina pre ZŠ Druhá svetová vojna Cvičebnice O troch pilieroch EP je spat Prehlad Fyzika Prehlad Informatika Ako sa učiť a ako učiť Dejiny sveta

     

    · Simulácie z fyziky 
    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť


    Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady