Tlačiť

Mokrý vzhľad

Kvalitné kávové zrná majú mať mokrý, mierne mastný vzhľad. Maximálny chuťový zážitok, bohatý na arómu a buket, získame použitím čerstvo pomletej kávy. 

Skladovanie

Nepriateľmi kávy sú vzduch, svetlo, horúčava a vlhkosť. Kávové zrná uchovávame v chlade vo vzduchotesnej kameninovej alebo sklenenej nádobe. 

Ako dlho vydrží?

Káva vydrží čerstvá štyri týždne  zatvorená vo vákuovom obale, o čosi kratšie po otvorení vsypaná do vzduchotesnej nádoby, pomletá iba pár hodín. 

Vždy s vodou

Kávu podávame v predhriatych šálkach z porcelánu alebo zo skla, pod ktorým nesmie chýbať  tanierik. Spolu s kávou servírujeme pohár pramenitej vody, teplé mlieko, cukor. V kaviarni by sme mali vždy dostať aj nádobu s horúcou vodou.

Partnerom pri výrobe článku bola kaviareň Café Mokka.

Hodnotenie užitočnosti článku:


    Kurzy DA Ako sa učiť a ako učiť Príprava študentov pomocou IKT História hydrauliky História stlačeného vzduchu Dejiny sveta Dejiny Slovenska

     

    O VŠETKÝCH KURZOCH 

     

    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?) do 13.7.2019
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť

    Newsletter

    Nenechajte si ujsť žiadny nový článok

    @

    Copyright © 2013-2019 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady