Vytvorené: 17. 08. 2014 Tlačiť
Mokrý vzhľad
Kvalitné kávové zrná majú mať mokrý, mierne mastný vzhľad. Maximálny chuťový zážitok, bohatý na arómu a buket, získame použitím čerstvo pomletej kávy.
Skladovanie
Nepriateľmi kávy sú vzduch, svetlo, horúčava a vlhkosť. Kávové zrná uchovávame v chlade vo vzduchotesnej kameninovej alebo sklenenej nádobe.
Ako dlho vydrží?
Káva vydrží čerstvá štyri týždne zatvorená vo vákuovom obale, o čosi kratšie po otvorení vsypaná do vzduchotesnej nádoby, pomletá iba pár hodín.
Vždy s vodou
Kávu podávame v predhriatych šálkach z porcelánu alebo zo skla, pod ktorým nesmie chýbať tanierik. Spolu s kávou servírujeme pohár pramenitej vody, teplé mlieko, cukor. V kaviarni by sme mali vždy dostať aj nádobu s horúcou vodou.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |