Partneri

Vytvorené: 07. 10. 2013 Tlačiť

Duálna Akadémia, z.z.p.o.

Duálna Akadémia je unikátny a jedinečný celoslovenský projekt, pri zrode ktorého stála najväčšia automobilka na Slovensku Volkswagen Slovakia, najvýznamnejší slovenský dodávateľ pre automobilky Matador Group, najsilnejší poskytovateľ technických služieb Siemens a Bratislavský samosprávny kraj. 

Duálna Akadémia je priekopníkom v oblasti duálneho vzdelávania, ktorého základ je postavený na nemeckom formáte, ktorý zaručuje vysokú úroveň a to obzvlášť v oblasti praxe. 

Duálna Akadémia je záujmové združenie právnických osôb, ktoré vzniklo v roku 2015, je zriaďovateľom Súkromnej strednej odbornej školy automobilovej – Duálna akadémia. Od roku 2019 sú členmi združenia Volkswagen Slovakia, Siemens, BSK, Newport Group, Škoda Auto Slovensko a Faurecia. 

Duálna Akadémia zabezpečuje široké spektrum odborných školení pre firmy a verejnosť formou kurzov, alebo v systéme celoživotného vzdelávania. 

Inštitúcia je pripravená prijať všetky výzvy v oblasti vzdelávania.

 

SMC  

O firme v reči matematiky: SMC = Odbornosť + Vášeň + Automatizácia.

S celosvetovým podielom na trhu viac ako 30 % je spoločnosť SMC globálnym lídrom v oblasti pohonov a riadenia pneumatických a elektrických systémov. Portfólio zahŕňa viac ako 12 000 výrobných skupín výrobkov a viac ako 700 000 špeciálnych variantov v oblastiach úpravy vzduchu, ventilovej technológie, pohonov, vákuovej technológie, senzorov a elektrického riadenia a technológie pohonov. Rozvoj vysoko technologických riešení špecifických pre zákazníkov, ako aj služby na zvýšenie produktivity a bezpečnosti strojov sú ďalšími dôležitými prvkami kompetenčného spektra spoločnosti SMC. Spoločnosť, ktorej celosvetová centrála sídli v Japonsku a jednotlivé pobočky má rozmiestnené po celom svete zamestnáva viac ako 19 000 ľudí. Rakúska centrála so sídlom v Korneuburgu je centrom pre 14 krajín strednej a východnej Európy a zamestnáva viac ako 800 zamestnancov v regióne strednej a východnej Európy.

 

HR Global s.r.o.

Agentúra pre sprostredkovanie práce 

V oblasti personalistiky sa spoločnosť pohybuje už od roku 2013. Jej hlavným cieľom je zabezpečiť prácu či už pre samotných zamestnancov, alebo tiež pre firmy zabezpečiť zodpovedných, spoľahlivých a šikovných zamestnancov.

HR Global je mladá, rozvíjajúca sa spoločnosť, ktorá sa snaží svojim zákazníkom vždy ochotne pomôcť a vyhovieť.

 

FORZA SLOVAKIA

Vydavateľstvo FORZA SLOVAKIA, s.r.o vzniklo v roku 2001. Svoju činnosť spočiatku zameralo na vydávanie maľovaných panoramatických máp regiónov, maľovaných máp obcí a orientačných máp regiónov a obcí Slovenska (28+2+28). Postupne svoju činnosť „prenieslo do vzduchu“ a „na multimédiá“. Vzniklo tak 365 leteckých fotografií a 119 videí obcí a slovenských miest, a tiež 66 multimediálnych, multijazykových prezentácií rekreačných zariadení, obcí a miest na Slovensku. Forza Slovakia je tiež vydavateľom pohľadníc (39 obcí a miest), stolových kalendárov (s tematikou Slovensko, kroje, recepty, obce a mestá), CD Lexikónu obcí a miest Slovenska, skladačiek a informačných tabúľ k náučným chodníkom. Medzi aktivity vydavateľstva patrí aj vydávanie knižných titulov (14 zbierok poézie a preklad prózy kuvajtskej spisovateľky).

 

Best English 

Jazyková škola.

Na Slovensku vznikla v júni 2012 a svoju prvú pobočku otvorila v Bratislave. Best English funguje na vysoko-kvalitných štandardoch a používa vyučovacie know-how postavené na základe dlhoročných celosvetových prieskumov v oblasti výučby jazykov.

Jej učitelia veria, že kvalitné vzdelanie človeka posúva vpred, zlepšuje jeho život a umožňuje mu uskutočňovať jeho sny. Aj preto sa snažia zlepšovať životy mnohých ľudí tým, že im umožňujú komunikovať svetovým jazykom číslo 1 – angličtinou, a zároveň ich učia úspešné princípy, ako efektívne študovať s plným porozumením daného predmetu.

 

Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska

Občianske združenie, ktoré združuje nevidiacich a slabozrakých občanov, ich priaznivcov, priateľov a rodičov.

V súčasnosti má viac ako 4 700 členov združených v 68 základných organizáciách. Svoje služby, poradenstvo a aktivity poskytuje zrakovo postihnutým ľuďom v každom kraji Slovenska.

S jej láskavým súhlasom sme na našich stránkach sprístupnili video Ahoj... vieš, kto som? a článok o tom Ako sa správať k človeku so zrakovým postihnutím. 

 

Anesis, s.r.o.

Prevádzkovateľ e-shopu zameraných na krásu, zdravie a zľavy na služby.

Krása a zdravie

 

E-shop www.collagenlux.skwww.larens.info je zameraný na  poradenstvo a predaj prírodnej BIO kozmetiky a výživových doplnkov exkluzívnej značky LARENS a NUTRIVI,  ktorej hlavnou zložkou je jedinečná kombinácia čistého prírodného Bio aktívneho kolagénu, bio peptidov a Nano vody.

Larens kozmetika a výživové doplnky nutrivi sú určené pre ženy aj mužov a sú zamerané na špeciálnu starostlivosť o tvár, dekolt, telo, vlasy, nechty a ruky.

Pomáhajú pri problémoch z aknóznou pleťou , boji proti vráskam a opuchom okolo očí, na strie, celulitídu a rôzne iné kožné defekty.

Kozmetické prípravky LARENS neobsahujú parfémy, farbivá, emulgátory ani parabény. Nespôsobujú alergie ani podráždenie pokožky.

Viac informácií získate na www.collagenlux.sk alebo na telefónnom čísle 0944 941 514.

 

Zľavy na služby

 

Zľavy na služby je nový revolučný portál roka 2016, zameraný na zľavy poskytované v Bratislave. Umožňuje rýchlo a jednoducho získať zľavu, ktorú môžete využiť okamžite.

Jeho revolučnosť spočíva v tom, že zaplatíte až na mieste, kde svoju zľavu využijete. Vďaka tomu nikdy neprídete o svoje peniaze.

Skutočné zľavy od 10 až do 80 % si tak môžete vychutnať pri dobrom jedle a pití, v rámci starostlivosti o svoje zdravie a krásu, pri zábave, športovaní, či cestovaní a mnohých ďalších aktivitách.

Viac informácií získate na www.zlavynasluzby.sk alebo na telefónnom čísle 0944 941 514.

 

Deluxtrade 

Deluxtrade™ sa zameriava najmä na dovoz kvalitných produktov z Číny a vývoz európskych produktov do Číny.  Zabezpečí Vám vhodných obchodných partnerov v Číne. Sprostredkuje dovoz/vývoz, kontrolu kvality výrobkov, dopravu, preklady z/do čínskeho jazyka, overí serióznosť čínskej spoločnosti. Profesionálne a transparentne.

Deluxtrade™ aktívne spolupracuje s množstvom štátnych i súkromných inštitúcií, organizácií a spoločností v Európe a Číne. Podporuje obchodnú a kultúrnu spoluprácu s Čínskou ľudovou republikou a krajinami V4.  Je zakladajúcim členom Slovensko-Čínskej podnikateľskej rady pri SOPK, riadnym členom Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory. Vydáva Čínske noviny

Viac informácií o spoločnosti Deluxtrade™ ako aj vybrané referencie nájdete na portáli https://deluxtrade.com.

 

Miroslava Fabušová

Slovenská maloroľníčka, pani Miroslava Fabušová a jej syn, s nami spolupracovali pri výrobe pexesa, slovníka, testu na slovíčka a testu pre najmenších na tému Zvieratá na farme. 

 

Café Mokka

 

Majiteľkou maličkej a zároveň útulnej kaviarničky Café Mokka, ktorá sa nachádza hneď pri vchode do Hlavnej rotundy nákupného centra Polus City Center na Vajnorskej ulici v Bratislave, je pani Zdenka Lovašová.
Kaviareň je známa vynikajúcou kávičkou Naber Kaffe. V ponuke je aj množstvo alkoholických i nealkoholických nápojov. Ide o miesto s príjemnou atmosférou kde vás vždy (každý deň od 8.00, resp 9.30 do 21. hodiny) obslúžia milé a usmievavé čašníčky.

Partner pexesaslovníka a testu na tému Kaviareň a článkov na tému Káva (12).

Klienti 

Sponzori 

Hodnotenie užitočnosti článku:


    Umela inteligencia Novy narodopis Teoria poezie 3D-tlac Arduino Nove rekordy Prudove chranice Robotika Priemysel 4.0 Dejiny Slovenska do roku 1945 ang_znacky_fluidsim LOGOSoftComfort Novinky Historia elektromobilov Free e-kurzy Elektrina pre ZŠ Druhá svetová vojna Cvičebnice O troch pilieroch EP je spat Prehlad Fyzika Prehlad Informatika Ako sa učiť a ako učiť Dejiny sveta

     

    · Simulácie z fyziky 
    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť


    Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady