Tlačiť

Hovädzie mäso

 
1. Krk
Varenie, dusenie, na guláš.
2. Plece
Dusenie, pečenie, varenie.
3. Vysoká roštenka
Na pečenie, dusenie.
4. Rebro
Na polievku, varenie.
5. Hruď
Na polievku.
6. Roštena nízka
Pečenie, dusenie, minútky, grilovanie.
7. Pravá sviečková
Minútky, pečenie, tatársky biftek.
8. Slabina
Na polievku.
9. Zadné
Pečenie, dusenie, opekanie.
10. Močing (lýtko, glejovka)
Z glejovky je vynikajúci guláš, ale môžeme je dusiť napr. na hubách, cesnaku či zelenine, prípadne variť.
11. Chvost
Varenie a polievky.
Zdroje
Prevzaté a upravené z: 
• http://www.horka.sk/maso/hovadzie.
Hodnotenie užitočnosti článku:


    Kurzy DA Ako sa učiť a ako učiť Príprava študentov pomocou IKT História hydrauliky História stlačeného vzduchu Dejiny sveta Dejiny Slovenska

     

    O VŠETKÝCH KURZOCH 

     

    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?) do 13.7.2019
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť

    Newsletter

    Nenechajte si ujsť žiadny nový článok

    @

    Copyright © 2013-2019 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady