Vytvorené: 12. 11. 2014 Tlačiť

Hovädzie mäso

 
1. Krk
Varenie, dusenie, na guláš.
2. Plece
Dusenie, pečenie, varenie.
3. Vysoká roštenka
Na pečenie, dusenie.
4. Rebro
Na polievku, varenie.
5. Hruď
Na polievku.
6. Roštena nízka
Pečenie, dusenie, minútky, grilovanie.
7. Pravá sviečková
Minútky, pečenie, tatársky biftek.
8. Slabina
Na polievku.
9. Zadné
Pečenie, dusenie, opekanie.
10. Močing (lýtko, glejovka)
Z glejovky je vynikajúci guláš, ale môžeme je dusiť napr. na hubách, cesnaku či zelenine, prípadne variť.
11. Chvost
Varenie a polievky.
Zdroje
Prevzaté a upravené z: 
• http://www.horka.sk/maso/hovadzie.
Hodnotenie užitočnosti článku:


    Umela inteligencia Novy narodopis Teoria poezie 3D-tlac Arduino Nove rekordy Prudove chranice Robotika Priemysel 4.0 Dejiny Slovenska do roku 1945 ang_znacky_fluidsim LOGOSoftComfort Novinky Historia elektromobilov Free e-kurzy Elektrina pre ZŠ Druhá svetová vojna Cvičebnice O troch pilieroch EP je spat Prehlad Fyzika Prehlad Informatika Ako sa učiť a ako učiť Dejiny sveta

     

    · Simulácie z fyziky 
    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť


    Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady