Vytvorené: 12. 11. 2014 Tlačiť

Bravčové mäso

 
1. Hlava
Vhodná na varenie, pre pokrmy v aspiku a do tlačeniek.
2. Lalok
Vhodná na varenie, pre pokrmy v aspiku a do tlačeniek.
3. Pliecko
Vykostené plece sa pečie vcelku alebo sa dusí pokrájané na plátky či na kocky.
4. Predné a zadné kolienko
Na varenie, pečenie, vhodné na prípravu obaru, tlačenky, ale predovšetkým na grilovanie.
5. Krkovička
Mäso na pečenie, dusenie, vyprážanie a rýchle opekanie. Výborné je udené.
6. Karé
Vhodné na pečenie, dusenie, vyprážanie, minútky, grilovanie.
7. Panenka
Minútky a grilovanie.
8. Bok
Na pečenie.
9. Stehno
Pečenie, dusenie, vyprážanie, minútky.
10. Nožičky
Varenie, vhodné na prípravu aspiku, huspeniny, tlačenky, vývaru.
Zdroje
Prevzaté a upravené z: 
• http://www.horka.sk/maso/bravcove.
Hodnotenie užitočnosti článku:


    Umela inteligencia Novy narodopis Teoria poezie 3D-tlac Arduino Nove rekordy Prudove chranice Robotika Priemysel 4.0 Dejiny Slovenska do roku 1945 ang_znacky_fluidsim LOGOSoftComfort Novinky Historia elektromobilov Free e-kurzy Elektrina pre ZŠ Druhá svetová vojna Cvičebnice O troch pilieroch EP je spat Prehlad Fyzika Prehlad Informatika Ako sa učiť a ako učiť Dejiny sveta

     

    · Simulácie z fyziky 
    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť


    Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady