Tlačiť

Bravčové mäso

 
1. Hlava
Vhodná na varenie, pre pokrmy v aspiku a do tlačeniek.
2. Lalok
Vhodná na varenie, pre pokrmy v aspiku a do tlačeniek.
3. Pliecko
Vykostené plece sa pečie vcelku alebo sa dusí pokrájané na plátky či na kocky.
4. Predné a zadné kolienko
Na varenie, pečenie, vhodné na prípravu obaru, tlačenky, ale predovšetkým na grilovanie.
5. Krkovička
Mäso na pečenie, dusenie, vyprážanie a rýchle opekanie. Výborné je udené.
6. Karé
Vhodné na pečenie, dusenie, vyprážanie, minútky, grilovanie.
7. Panenka
Minútky a grilovanie.
8. Bok
Na pečenie.
9. Stehno
Pečenie, dusenie, vyprážanie, minútky.
10. Nožičky
Varenie, vhodné na prípravu aspiku, huspeniny, tlačenky, vývaru.
Zdroje
Prevzaté a upravené z: 
• http://www.horka.sk/maso/bravcove.
Hodnotenie užitočnosti článku:


    Kurzy DA Ako sa učiť a ako učiť Príprava študentov pomocou IKT História hydrauliky História stlačeného vzduchu Dejiny sveta Dejiny Slovenska

     

    O VŠETKÝCH KURZOCH 

     

    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?) do 13.7.2019
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť

    Newsletter

    Nenechajte si ujsť žiadny nový článok

    @

    Copyright © 2013-2019 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady