Vytvorené: 19. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: 7 dcl čerstvej husacej krvi, 1 sendvič, 2 stredne veľké cibule, čierne korenie, majorán.
Postup: čerstvú husaciu krv rozmixujeme, pridáme nakrájaný sendvič a vymiešame hladkú masu. V nízkom hrnci speníme na husacej masti nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme pripravenú masu, korenie, majorán a za stáleho miešania pomaly dusíme. Pred podávaním dochutíme výpekom z husi a podávame teplé s čerstvým chlebom.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |