Vytvorené: 19. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: stredne veľkú vypitvanú hus, soľ, mlieko a vodu.
Postup: vyčistenú stredne veľkú hus umyjeme, posolíme a dobre potrieme mliekom. Potom položíme do pekáča a prilejeme asi pol litra vody. Hus pečieme pri najvyššej teplote asi jeden a pol hodiny za občasného polievania výpekom z pekáča. Kožu na viacerých miestach prepichneme. Potom hus obrátime a pečieme ešte asi hodinu. Odporúčame piecť v hlinenom pekáči a podávať nakrájanú a ešte teplú.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |