Vytvorené: 19. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: stredne veľkú kačku, soľ.
Postup: kačicu 24 hodín pred pečením nasolíme, poriadne ju aj zvnútra povytierame soľou a necháme odležať na chladnom mieste. Pred pečením ju opláchneme, dáme do pekáča a pomaličky dve hodiny krytú pečieme. Každú polhodinu ju obrátime, popicháme, po dvoch hodinách vrchnák misy odkryjeme a kačicu dopečieme do chrumkava. Masť počas pečenia zlievame.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |