Vytvorené: 20. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: 400 g hlávkovej kapusty, soľ, 150 g hladkej múky, 60 g oleja.
Postup: očistenú a postrúhanú hlávkovú kapustu osolíme, pridáme múku a vymiesime cesto. Odkrajujeme z neho menšie kúsky, ktoré na pomúčenej doske rozvaľkáme na hrúbku asi 3 mm a v rozpálenom oleji alebo na suchej teflonovej panvici opečieme z oboch strán dozlatista. Nakoniec ich ešte potrieme rozohriatym olejom a podávame teplé.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |