Tlačiť

Potrebujeme: 250 g mletého mäsa, 250 g hladkej múky, 2 kúsky zelerovej vňate, 2-3 väčšie hríby, 2 zelené cibuľové vňate, 1 strúčik cesnaku, 100 g sójových klíčkov, 3 dl oleja, 2 polievkové lyžice sójovej omáčky, 3 dl vody, kukuričnú múku, soľ.

Postup: zeleninu a hríby nakrájame (cibuľu a sójové klíčky nadrobno). Z múky, soli a vody urobíme palacinkové cesto a pripravíme palacinky. Mleté mäso opražíme na horúcom oleji, pridáme zeleninu, prilejeme sójovú omáčku a necháme ešte chvíľu na horúcej panvici. Palacinky naplníme mäsovo-zeleninovou zmesou, zrolujeme, obalíme v kukuričnej múke a na horúcom oleji upečieme do chrumkava. Čerstvé a teplé podávame ako predjedlo. 

 

Čínske recepty 

Hodnotenie užitočnosti článku:


    Kurzy DA Ako sa učiť a ako učiť Príprava študentov pomocou IKT História hydrauliky História stlačeného vzduchu Dejiny sveta Dejiny Slovenska

     

    O VŠETKÝCH KURZOCH 

     

    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?) do 13.7.2019
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť

    Newsletter

    Nenechajte si ujsť žiadny nový článok

    @

    Copyright © 2013-2019 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady