Vytvorené: 25. 01. 2014 Tlačiť
Potrebujeme: 250 g mletého mäsa, 250 g hladkej múky, 2 kúsky zelerovej vňate, 2-3 väčšie hríby, 2 zelené cibuľové vňate, 1 strúčik cesnaku, 100 g sójových klíčkov, 3 dl oleja, 2 polievkové lyžice sójovej omáčky, 3 dl vody, kukuričnú múku, soľ.
Postup: zeleninu a hríby nakrájame (cibuľu a sójové klíčky nadrobno). Z múky, soli a vody urobíme palacinkové cesto a pripravíme palacinky. Mleté mäso opražíme na horúcom oleji, pridáme zeleninu, prilejeme sójovú omáčku a necháme ešte chvíľu na horúcej panvici. Palacinky naplníme mäsovo-zeleninovou zmesou, zrolujeme, obalíme v kukuričnej múke a na horúcom oleji upečieme do chrumkava. Čerstvé a teplé podávame ako predjedlo.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |