Vytvorené: 25. 01. 2014 Tlačiť
Dočervena dusené kuracie krídelká (Chuang-šao-ťi-čch´/z Chej-pej)
Dračí oheň (Lung-chou/zo S´-čchuanu)
Mäso s bambusom na sladkokyslo (Tchang-cchu ču sun ču-žou/z Kantonu)
Omáčky k pochúťkam čínskej kuchyne (Sladkokyslá omáčka, Sečuánska pálivá omáčka)
Pestrá zeleninová misa „Sien“ (Š´-ťin su cchaj/zo Šen-si)
Pikantné kuracie kocky s arašidami (La-c´ ťi-ting/zo S´-čchuanu)
Ryba na sladkokyslo (Tchang-cchu jü/zo Šanghaja)
Ryba s tofu (Tou-fu šao-jü/z Pekingu)
Sečuánska polievka štipľavokyslá (S´-čchuang tchang/zo S´-čchuanu)
Sépie so zeleninou (Su-cchuaj mo-jü/z Kantonu)
Sklenené cestoviny so zeleninou
Vegetariánske čínske kapustové rolky (Paj-cchaj ťüan/z Pekingu)
Príprava čínskych jedál, čínske menu ↑
Poznámky a zoznam skratiek k čínskym receptom ↓
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |