Vytvorené: 25. 01. 2014 Tlačiť
Potrebujeme na štyri porcie: 2 cibule, 400 g červených, zelených a žltých paprikových strukov, 500 g filé z tresky, šťava z 1 citróna, 1/4 ČL soli, 1/2 kúska zaváraného zázvoru, 2 PL sójovej omáčky, 100 ml hydinového vývaru,
3 PL sójovej omáčky Ketjap manis, 1/2 ČL cukru, štipka wej-su, 3 PL ryžového vína, 1/4 ČL jemne mletého bieleho korenia, 150 g sladkokyslej omáčky.
Postup:
1.-Cibuľu ošúpeme a nakrájame na tenké krúžky. Paprikové struky umyjeme, očistíme a nakrájame na jemné rezance.
2.-Rybie filé umyjeme, pokvapkáme citrónovou šťavou a trochu posolíme. Filé nakrájame na 1,5 cm hrubé rezance.
3.-Zázvor nakrájame nadrobno. Rozohrejeme asi 1 lyžicu oleja a zázvor na ňom opečieme. Pridáme cibuľu a paprikové rezance. Prilejeme vývar a zeleninu uvaríme do polomäkka.
4.-Sójovú omáčku, cukor, wej-su, ryžové víno a korenie zmiešame v hrnci a zohrejeme. Pridáme sladkokyslú omáčku, všetko zohrejeme, ale nevaríme.
5.-Rybie rezance osušíme kuchynským papierom a opečieme na zvyšnom oleji.
6.-Polovicu rybích rezancov dáme na predhriatu misu, okolo rozdelíme trochu zeleniny, potom pridáme zvyšok ryby a zvyšok zeleniny a nakoniec všetko polejeme horúcou omáčkou.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |