Tlačiť

Potrebujeme: 2 plátky kuracích pŕs, 1 ananásový kompót, 4-5 polievkových lyžíc múky, trochu oleja, soľ, mleté biele korenie, 1dl ananásovej šťavy, 3 polievkové lyžice citrónovej šťavy, 2 dl suchého bieleho vína, 1 kávovú lyžičku sójovej omáčky, 1 kávovú lyžičku kryštálového cukru, 1 polievkovú lyžicu kukuričnej múky.

Postup: kuracie prsia zbavené kože utrieme do sucha a nakrájame na menšie kocky alebo rezance rovnakej veľkosti. Obalíme ich v múke a na panvici opražíme na malom množstve oleja dozlatohneda. Počas opekania ich nasolíme a okoreníme. Ak je mäso hotové (netreba aby bolo celkom upečené), prilejeme ananásový kompót, citrónovú šťavu a sójovú omáčku. Dobre zamiešame, osolíme a prikryté varíme do mäkka. Ak sa nám zdá, že je zmes príliš riedka, môžeme na záver primiešať polievkovú lyžicu kukuričnej múky v ananásovej šťave a omáčku trochu zahustiť. Podávame s dusenou ryžou.

 

Čínske recepty 

Hodnotenie užitočnosti článku:


    Simulácie Kurzy DA Ako sa učiť a ako učiť Príprava študentov pomocou IKT História hydrauliky História stlačeného vzduchu Dejiny sveta Dejiny Slovenska

     

    O VŠETKÝCH KURZOCH 

     

    · Simulácie z fyziky 
    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?) do 13.7.2019
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť

    Newsletter

    Nenechajte si ujsť žiadny nový článok

    @

    Copyright © 2013-2019 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady