Vytvorené: 10. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: 0,5 kg kuracích pŕs, 3 lyžice worcestrovej omáčky, 2 lyžice sójovej omáčky, soľ, zázvor, zelenú papriku, bambusové výhonky (plátky), cibuľu, pór (vegetu).
Postup
1. V miske si zmiešame worčestrovú omáčku, sójovú omáčku, soľ a mletý zázvor.
2. Na pásiky pokrájame pór, papriku, cibuľu, aj bambusové plátky.
3. Pokrájanú zeleninu dáme na panvicu s olejom a sprudka opražíme.
4. Vyberieme, do panvice dolejeme olej a pridáme na malé tenké plátky nakrájané kuracie mäso. Po asi 5 minútach mäso polejeme zmesou a pridáme zeleninu. Potom smažíme ešte asi 5 minút spolu.
5. Podávame s ryžou.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |