Vytvorené: 25. 01. 2014 Tlačiť
Potrebujeme: 1 plátok kuracích pŕs,1 červenú cibuľu, ½ pohára lahôdkovej kukurice, 1-2 mrkvy, dve menšie cukety, 3 balíčky sklenených cestovín (alebo vaječných špagiet atď.), sezamové semienka.
Na omáčku: štyri lyžice červeného vínneho octu, 4 polievkové lyžice sójovej omáčky, 4 polievkové lyžice kečupu, 8xpolievkových lyžíc broskyňového džúsu, 4 čajové lyžičky medu, 4 čajové lyžičky sójovej múky, olej.
Postup: pri príprave omáčky všetky suroviny zmiešame. Očistíme zeleninu, cukety zbavíme semien a všetko pokrájame; cibuľu na kolieska, cukiny na kúsky, mrkvu nahrubo nastrúhame alebo nakrájame na drobné kúsky. Kuracinu nakrájame na drobné kocky, osolíme, ochutíme napríklad zmesou 5 korenín a opražíme na malom množstve oleja. Pridáme zeleninu a za stáleho miešania ju upražíme do chrumkava. Prilejeme omáčku, rozmiešame a necháme zmes trochu zhustnúť. Odstavíme z ohňa. Medzitým odstavíme cestoviny, precedíme ich a zmiešame s mäsovo-zeleninovou zmesou. Pred podávaním môžeme posypať sezamovými semienkami, ktoré jedlu dodávajú príjemnú chuť.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |