Vytvorené: 20. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: lokše (podľa receptu na lokše s makom, samozrejme bez maku), kyslú smotanu, husaciu masť, tvaroh, husacie škvarky, vodu.
Postup: pripravíme si hrubšie zemiakové lokše, pokrájame ich na menšie štvorce a obaríme vriacou vodou. Kyslú smotanu s husacou masťou a výpekom z husi pomiešame a dáme zovrieť. Vylejeme na obarené lokše, pridáme tvaroh a všetko spolu dobre premiešame. Pred podávaním posypeme posekanými husacími škvarkami.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |