Vytvorené: 19. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: uvarené ošúpané zemiaky, hladkú múka, soľ, mak, práškový cukor, maslo, slivkový lekvár.
Postup: základné cesto na lokše: uvarené ošúpané zemiaky roztlačíme, pridáme hladkú múku a soľ a vypracujeme cesto. Z neho potom vaľkáme lokše, ktoré pečieme na železnej platni. Upečené lokše naplníme slivkovým lekvárom, preložíme na štyri, posypeme makom a cukrom a pokvapkáme rozpusteným maslom.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |