Vytvorené: 20. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: 1 kg zemiakov, 300 g hladkej múky, trocha soli, masť, slivkový lekvár, mak, práškový cukor.
Postup: zemiaky uvaríme v šupke, necháme vychladnúť, ošúpeme ich a na pomúčenom lopári roztlačíme. Pridáme múku a soľ a vypracujeme hladké cesto. Z cesta si vytvoríme valec, ktorý pokrájame na rovnako veľké kúsky. Na pomúčenej doske ich vyvaľkáme na placky, ktoré nasucho z oboch strán pečieme na platni alebo teflónovej panvici. Upečené pomastíme masťou, potrieme slivkovým lekvárom, skrútime a posypeme mletým makom s cukrom.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |