Vytvorené: 19. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: 800 g zemiakov, 150 g hrubej múky, soľ, husaciu masť.
Postup: zemiaky uvaríme v šupke, necháme vychladnúť. Potom ich ošúpeme, prelisujeme alebo postrúhame, pridáme múku so soľou, zamiesime na hladké cesto, rozdelíme na menšie kúsky, tie rozvaľkáme na tenké placky. Pečieme ich nasucho na teflónovej panvici alebo platni. Upečené lokše pomastíme husacím tukom a podávame ku kačici alebo husi. Pre deti i pre dospelých sú pochúťkou aj lokše s tvarohom, orechami a makom.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |