Vytvorené: 20. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: liter šošovice, ½ litra pšena, soľ, masť, oškvarky, upraženú cibuľu, 3 lyžice krupičkovej múky.
Postup: umytú a prebratú šošovicu zalejeme zarovno vodou. Rozvarenú zasypeme pšenom, krupičkovou múkou, osolíme a za stáleho miešania dovaríme. Kašu mastíme vytopeným maslom alebo masťou s ošvarkami, prípadne riedkou, do ružova pripravenou zápražkou s cibuľou.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |