Autor: Dimana Ivanová, Marin Nikolov
Korektor: Nadežda Poláková
Vytvorené: 03. 05. 2015 Tlačiť
Potrebujeme: 2 rajčiny, 2 zelené papriky, 1 uhorku, 1 cibuľu, petržlenovú vňať, 4-5 ks olív, 150-200 g balkánskeho syra, 2 štipky soli, 1 polievkovú lyžicu octu, 1-2 polievkové lyžice oleja.
Postup: cibuľu nakrájame na veľmi tenké plátky, vložíme do veľkej misy a osolíme ju. Na plátky pokrájame uhorku a rajčiny a vložíme do misy s cibuľou. Všetko premiešame. Očistené papriky opečieme na panvici, opečené olúpeme a nakrájame na rezančeky. Spolu s olivami vložíme do misky. Pridáme olej a ocot a celú zmes opäť dôkladne premiešame. Na zmes nasypeme postrúhaný balkánsky syr. Celé to ozdobíme nakrájanou petržlenovou vňaťou a do stredu vloženou olivou.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |