Vytvorené: 21. 12. 2013 Tlačiť

Potrebujeme: ¼ kg hladkej múky, 1 vajce, štipky soli, vodu.

Na omáčku: maslo, hladkú múku, mlieko, 2-3 vajcia, soľ.

Postup:

1. Zo ¼ kg hladkej múky, 1 vajca, štipky soli a trochu vody spracujeme cesto a necháme ho chvíľu postáť.

2. Medzitým dáme variť vodu a do vriacej vody nahádžeme malé kúsky cesta – trhance. Po uvarení ich scedíme.

3. Na omáčku si z masla a hladkej múky urobíme svetlú zápražku, zalejeme ju mliekom, pridáme 2-3 vajcia, soľ a povaríme. 

4. Trhance podávame poliate vajcovou omáčkou. 

Záhorácke recepty 

Hodnotenie užitočnosti článku:


    Umela inteligencia Novy narodopis Teoria poezie 3D-tlac Arduino Nove rekordy Prudove chranice Robotika Priemysel 4.0 Dejiny Slovenska do roku 1945 ang_znacky_fluidsim LOGOSoftComfort Novinky Historia elektromobilov Free e-kurzy Elektrina pre ZŠ Druhá svetová vojna Cvičebnice O troch pilieroch EP je spat Prehlad Fyzika Prehlad Informatika Ako sa učiť a ako učiť Dejiny sveta

     

    · Simulácie z fyziky 
    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť


    Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady