Vytvorené: 21. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: ¼ kg hladkej múky, 1 vajce, štipky soli, vodu.
Na omáčku: maslo, hladkú múku, mlieko, 2-3 vajcia, soľ.
Postup:
1. Zo ¼ kg hladkej múky, 1 vajca, štipky soli a trochu vody spracujeme cesto a necháme ho chvíľu postáť.
2. Medzitým dáme variť vodu a do vriacej vody nahádžeme malé kúsky cesta – trhance. Po uvarení ich scedíme.
3. Na omáčku si z masla a hladkej múky urobíme svetlú zápražku, zalejeme ju mliekom, pridáme 2-3 vajcia, soľ a povaríme.
4. Trhance podávame poliate vajcovou omáčkou.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |