Vytvorené: 02. 06. 2014 Tlačiť
Potrebujeme: 15 dkg sušených jabĺčok, polievková lyžica medu, troška citrónovej šťavy, voda.
Postup: sušené jabĺčka nakrájame na plátky, dáme do hrnca, zalejeme vodou a asi ½ hodiny varíme. Odvar precedíme cez plátenný obrúsok, pridáme med a citrónovú šťavu, dobre zamiešame a čaj podávame teplý alebo studený.
Potrebujeme: 3 kávové lyžičky sušených šípok, cukrový sirup alebo cukor podľa chuti, ¼ litra vody.
Postup: vodu privedieme do varu, pridáme rozdrvené šípky a 10 minút povaríme. Potom precedíme, podľa chuti osladíme a hneď podávame. Tento čaj je obzvlášť bohatý na vitamín C. Dlhšie varenie šípok ničí väčšinu vitamínov. Šípky sa nesmú len sparovať a hotový čaj nesmieme nechať dlho stáť.
Potrebujeme: 4 jablká, ½ litra vody, 2 lyžice medu, ½ lyžičky mletej škorice.
Postup: jablká ošúpeme, nakrájame a varíme vo vode do mäkka. Scedíme a pridáme med a škoricu.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |