Tlačiť

Roast duck

Ingredients:

medium duck, salt. 

Procedure

Firstly, we need to salt a duck from the outside and the inside. Then, we need to keep it in the cold place (e.g. a fridge).  Before roasting, we rinse it, put it into the baking dish and slowly roast for two hours covered with. Turn it every half hour and stab it. After two hours, uncower the baking dish and roast the duck till is crispy.     

 

Stewed red cabbage

Ingredients:

2 onions, oil, 600 g red cabbage, caraway, sugar, vinegar, salt. 

Procedure

We cut the onion, put in the frying pan with oil, add chopped cabbage, add  some water, caraway, salt and we stew till soft. Then we add there sugar and vinegar.

 

„Lokshe“ - Salty pancakes

Ingredients:

800 g potatoes, 150 g whole flour, salt, duck fat. 

Procedure

We boil jacket potatoes then let them cool down. We peel and, press them, add flour and salt, make dought, cut it into smaller pieces which we roll into thin pancakes. We fry them without fat or oil on the frying pan. After frying, we spread it with duck fat and serve them to duck or goose.

Hodnotenie užitočnosti článku:


    EP je spat Prehlad Fyzika Prehlad Informatika Treti pilier Fotograf_krojov On-line kurzy Ako sa učiť a ako učiť Dejiny sveta Dejiny Slovenska

     

    O VŠETKÝCH KURZOCH 

     

    · Simulácie z fyziky 
    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť

    Newsletter

    Nenechajte si ujsť žiadny nový článok

    @

    Copyright © 2013-2021 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady