Vytvorené: 28. 08. 2016 Tlačiť

Studená španielska rajčinová polievka.

Potrebujeme: 500 g rajčín, 300 g uhoriek, 200 g papriky, cibuľu, strúčik cesnaku, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, bazalku, oregano a chlieb.

Postup: rajčiny a papriku umyjeme a nakrájame na menšie kúsky. Cibuľu očistíme a pokrájame nadrobno. Cesnak prelisujeme. Uhorku ošúpeme a pokrájame na kolieska. Pokrájanú zeleninu a kúsok chleba vložíme do mixéra, pridáme soľ, korenie, oregano a trochu olivového oleja. Rozmixujeme a necháme vychladiť v chladničke. 

Tip: podávame ozdobené kúskami zeleniny a lístkami bazalky s plátkami chleba, opečenými na panvici.

Hodnotenie užitočnosti článku:


    Umela inteligencia Novy narodopis Teoria poezie 3D-tlac Arduino Nove rekordy Prudove chranice Robotika Priemysel 4.0 Dejiny Slovenska do roku 1945 ang_znacky_fluidsim LOGOSoftComfort Novinky Historia elektromobilov Free e-kurzy Elektrina pre ZŠ Druhá svetová vojna Cvičebnice O troch pilieroch EP je spat Prehlad Fyzika Prehlad Informatika Ako sa učiť a ako učiť Dejiny sveta

     

    · Simulácie z fyziky 
    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť


    Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady