Vytvorené: 19. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: bielu husaciu pečeň, biele víno, jablká, citrónovú šťavu, cukor.
Postup: na panvicu dáme cukor, keď začne karamelizovať, pridáme biele víno, šťavu z polovice citróna a dohladka vymiešame. Jablká nakrájame na krúžky, odstránime jadrovník a vykúpeme ich v karamele. Husaciu pečeň očistíme, rozpálime v panvici husaciu masť a pečeň v nej utopíme. Pečieme dvadsať minút, po upečení položíme kúsky pečene na jablká v karamele, podávame ozdobené bobuľami hrozna a s bielym chlebom.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |