Vytvorené: 19. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: 1 a ½ kg tekvice, 50 g masti, 60 g hladkej múky, 2 a ½ dcl mlieka,2 dcl smotany, ocot, soľ, kôpor.
Postup: očistenú tekvicu postrúhame na hrubšom strúhadle a osolíme. Z masti a múky urobíme bledú zápražku, pridáme osolenú tekvicu a chvíľu spolu miešame. Keď tekvica pustí trochu šťavy, podlejeme mliekom a uvaríme do mäkka. Potom pridáme ocot alebo citrónovú šťavu a dochutíme kyslou smotanou. Do hotovej pridáme posekaný kôpor. Namiesto tekvice sa dá použiť aj cukina.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |