Tlačiť

Potrebujeme: 1,5 kg teľacieho mäsa (stehno), 125 ml oleja, 1 kg čiernej fazule, 3 cibule, 3 rajčiaky, 4 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

1.-Mäso pokrájame na malé kúsky, aby na jednu osobu pripadli dva až tri kúsky. Cibuľu posekáme.

2.-Olej rozohrejeme a cibuľu opražíme do sklovita. Pridáme mäso a pražíme, kým mierne sčervenie.

3.-Rajčiaky sparíme a olúpeme, pokrájame na štvrtky, vyberieme semená, pokrájame ich na ešte menšie kúsky, cesnak posekáme. Dolejeme vodu tak, aby prikryla mäso. Varíme na miernom ohni aspoň 1 hodinu.

4.-Fazuľu nasypeme do mäsa a varíme ešte asi 1,5 hodiny, až fazuľa nezmäkne. Podávame ihneď.

Poznámka:
pre šesť osôb, príprava: 20 minút, tepelná úprava: 2,5 hodiny.
Hodnotenie užitočnosti článku:


    Kurzy DA Ako sa učiť a ako učiť Príprava študentov pomocou IKT História hydrauliky História stlačeného vzduchu Dejiny sveta Dejiny Slovenska

     

    O VŠETKÝCH KURZOCH 

     

    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?) do 13.7.2019
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť

    Newsletter

    Nenechajte si ujsť žiadny nový článok

    @

    Copyright © 2013-2019 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady