Vytvorené: 19. 01. 2014 Tlačiť
Potrebujeme: 1,5 kg teľacieho mäsa (stehno), 125 ml oleja, 1 kg čiernej fazule, 3 cibule, 3 rajčiaky, 4 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie.
Postup
1.-Mäso pokrájame na malé kúsky, aby na jednu osobu pripadli dva až tri kúsky. Cibuľu posekáme.
2.-Olej rozohrejeme a cibuľu opražíme do sklovita. Pridáme mäso a pražíme, kým mierne sčervenie.
3.-Rajčiaky sparíme a olúpeme, pokrájame na štvrtky, vyberieme semená, pokrájame ich na ešte menšie kúsky, cesnak posekáme. Dolejeme vodu tak, aby prikryla mäso. Varíme na miernom ohni aspoň 1 hodinu.
4.-Fazuľu nasypeme do mäsa a varíme ešte asi 1,5 hodiny, až fazuľa nezmäkne. Podávame ihneď.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |