Vytvorené: 19. 01. 2014 Tlačiť

Potrebujeme: 1,5 kg teľacieho mäsa (stehno), 125 ml oleja, 1 kg čiernej fazule, 3 cibule, 3 rajčiaky, 4 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

1.-Mäso pokrájame na malé kúsky, aby na jednu osobu pripadli dva až tri kúsky. Cibuľu posekáme.

2.-Olej rozohrejeme a cibuľu opražíme do sklovita. Pridáme mäso a pražíme, kým mierne sčervenie.

3.-Rajčiaky sparíme a olúpeme, pokrájame na štvrtky, vyberieme semená, pokrájame ich na ešte menšie kúsky, cesnak posekáme. Dolejeme vodu tak, aby prikryla mäso. Varíme na miernom ohni aspoň 1 hodinu.

4.-Fazuľu nasypeme do mäsa a varíme ešte asi 1,5 hodiny, až fazuľa nezmäkne. Podávame ihneď.

Poznámka:
pre šesť osôb, príprava: 20 minút, tepelná úprava: 2,5 hodiny.
Hodnotenie užitočnosti článku:


    Umela inteligencia Novy narodopis Teoria poezie 3D-tlac Arduino Nove rekordy Prudove chranice Robotika Priemysel 4.0 Dejiny Slovenska do roku 1945 ang_znacky_fluidsim LOGOSoftComfort Novinky Historia elektromobilov Free e-kurzy Elektrina pre ZŠ Druhá svetová vojna Cvičebnice O troch pilieroch EP je spat Prehlad Fyzika Prehlad Informatika Ako sa učiť a ako učiť Dejiny sveta

     

    · Simulácie z fyziky 
    · O Slovensku po slovensky 
    · Slovenské kroje
    · Kurz národopisu
    · Diela maliarov
    · Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel
    · Odborné obrázkové slovníky
    · Poradňa žiadaného učiteľa
    · Rýchlokurz Angličtiny
    . Rozprávky (v mp3)
    · PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)
    Seriály:
    · História sveta (1÷6)
    · História Slovenska (1÷5)
    · História módy (1÷5).

                                       
    Členstvo na portáli
    Mám účet a chcem sa prihlásiť Prihlásiť sa
    Nemám účet, ale chcel by som ho získať Registrovať sa
    Poznámka pre autora

    Ak ste na stránke našli chybu, dajte nám vedieť


    Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady