Vytvorené: 19. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: celú väčšiu husaciu pečeň so sadlom, 1 dcl mlieka, výpek z pečenej husi.
Postup: celú husaciu pečeň umyjeme a pozorne oberieme všetko sadlo. Poukladáme ho do malého pekáča, posolíme, položíme naň celú husaciu pečeň, zalejeme 1 dcl mlieka a pomaly dusíme. Pred podávaním nakrájame a zalejeme šťavou z pečenej husi.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |