Vytvorené: 19. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: 1 kg zemiakov, asi 400 g hladkej múky, soľ.
Postup: umyté zemiaky uvaríme v šupke, vychladnuté ešte očistíme, zomelieme a posolíme. Potom pridáme toľko hladkej múky, aby cesto, ktoré z masy vypracujeme, bolo hladké. Z hotového cesta urobíme šúľok, z ktorého okrajujeme asi jeden a pol cm hrubé kúsky a na pomúčenej doske ich natenko vyvaľkáme. Pečieme nasucho na rozohriatej kovovej platni. Pred podávaním potrieme výpekom z pečenej husi.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |