Vytvorené: 20. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: soľ, majorán, mrkvu, petržlen, polohrubú múku (na zápražku), fazuľu a zemiaky.
Postup
1. Uvedieme do varu fazuľu, petržlen a mrkvu (množstvo podľa chuti). Po zmäknutí pridáme zemiaky nakrájané na kocky a dolejeme vodou.
2. Medzitým si pripravíme zápražku. Dochutíme soľou a majoránom.
3. Z polohrubej múky a vody vymiesime tuhé cesto. Následne ho rozvaľkáme a narežeme nožom na pásy široké asi 2,5 cm a naukladáme na seba. Pokrájame na slíže a dáme do vriacej vody, ktorú sme si osolili a pridali aj trošku oleja. Varíme kým nevyplávajú.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |