Vytvorené: 21. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: 4 plátky bravčovej krkovičky bez kosti (môže byť aj karé), soľ, mleté čierne korenie, 2 PL bravčovej masti, 5 dkg údenej slaniny, 1 cibuľu, rascu, bobkový list, 3 strúčiky cesnaku, 40 dkg kyslej kapusty, 3 zemiaky, 1 kyslú smotanu, syr Eidam.
Postup: plátky mäsa mierne naklepeme, osolíme, okoreníme, z oboch strán opečieme na rozpálenej masti a vyberieme. Do výpeku dáme slaninu nakrájanú na kocky a opražíme. Pridáme rascu, bobkový list a pretlačený cesnak. Pridáme kapustu a dusíme 15 minút. Očistené zemiaky na jemno postrúhame a vmiešame do kapusty a krátko podusíme. Plátky mäsa rozložíme na pekáč. Na každý plátok rozotrieme kapustovú zmes, polejeme kyslou smotanou a zasypeme syrom. Upečieme do mäkka. Podávame so zemiakmi alebo zemiakovým pyré.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |