Autor: Dimana Ivanová, Marin Nikolov
Korektor: Nadežda Poláková
Vytvorené: 03. 05. 2015 Tlačiť
Potrebujeme: štrúdľové cesto (1 balenie), 4 vajíčka, téglik bieleho jogurtu, 300 g balkánskeho syra, 1 dcl rastlinného oleja, 1 zarovnanú čajovú lyžičku sódy.
Postup: v miske rozmiešame vajcia, pridáme rozdrobený balkánsky syr, biely jogurt, sódu a ½ dcl oleja. Zvyškom oleja vymastíme plechovú formu, do ktorej vložíme ¼ štrúdľového cesta tak, aby pokrývalo celú plochu plechu. Prstami vytvarujeme okraje vysoké asi 1 cm. Jednou naberačkou pripravenej zmesi rovnomerne vyplníme vzniknutý priestor. Toto opakujeme asi 4-krát tak, aby posledné poschodie banice tvorila zmes. Banicu pečieme v trúbe pri teplote 200 stupňov asi 30 minút. Po upečení ju prikryjeme vlhkou utierkou.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |