Vytvorené: 11. 12. 2013 Tlačiť
Domáca gazdinka sa niekedy začiatkom tridsiatych rokov 20. storočia rozhodla, že hrubú čokoládu kúpenú v obchode poseká nadrobno a kúsočky sladkosti pridá do maslového cesta, z ktorého robila domáce keksy. Predpokladala, že hrudky čokolády sa v ceste rozpustia a dajú keksom čokoládovú farbu a chuť. Nevedela, že čokoláda sa správa podľa istých fyzikálnych zákonov a len tak ľahko sa nerozpúšťa. Šťastím pre Ruth bolo to, že poznala Andrewa Nestlého, šéfa veľkej spoločnosti na výrobu čokolády. Jej nová maškrta sa začala výborne predávať v obchodoch Nestlé a Ruth sa pre túto spoločnosť stala doživotnou dodávateľkou čokoládových tyčiniek. Určite na tom neschudobnela.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |