Vytvorené: 19. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujememe: 200 g fazule, bravčové koleno, masť, cibuľu, hladkú múku, cesnak, vegetu, celé nové korenie, čierne korenie, bobkový list, mletú červenú papriku, vodu.
Postup: dôkladne umytú a deň dopredu namočenú fazuľu a jedno menšie bravčové koleno dáme variť. Pridáme koreniny, t.j. celé nové a čierne korenie, bobkový list. Ak máme koleno uvarené, zbavíme ho kože a nakrájame. Na bravčovej domácej masti si speníme cibuľu, pridáme červenú papriku a hladkú múku. Z toho pripravíme tzv. zápražku. Zápražku odstavíme a zalejeme studenou vodou - 3 dl. Takto pripravenú zápražku vylejeme do uvarenej fazule, pridáme nakrájané koleno a necháme zovrieť asi 5 minút a dochutíme vegetou a cesnakom.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |