Vytvorené: 19. 12. 2013 Tlačiť
Potrebujeme: 1½ kg zemiakov, 70 g masti, 50 g cibule, 2 zarovnané polievkové lyžice hladkej múky, soľ, čierne korenie, majorán, rasca, 1 vajce.
Postup: očistené zemiaky postrúhame, pridáme nadrobno pokrájanú a na masti doružova opraženú cibuľu, hladkú múku, vajce, soľ, čierne korenie a majorán. Na dobre vymastenej panvici pečieme malé placky alebo cesto vylejeme na hrubo vymastený (nerozpustenou masťou) a hladkou múkou posypaný plech, upečieme v rúre a pokrájame.
· Simulácie z fyziky· O Slovensku po slovensky· Slovenské kroje· Kurz národopisu· Diela maliarov· Kontrolné otázky, Domáce úlohy, E-testy - Priemysel· Odborné obrázkové slovníky· Poradňa žiadaného učiteľa· Rýchlokurz Angličtiny. Rozprávky (v mp3)· PREHĽADY (PRIBUDLO, ČO JE NOVÉ?)Seriály:· História sveta (1÷6)· História Slovenska (1÷5)· História módy (1÷5).
Členstvo na portáli
Poznámka pre autora
Copyright © 2013-2024 Wesline, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Mapa stránky ako tabuľka | Kurzy | Prehľady |